Les entitats també decidiran sobre el Centre Direccional

by | jul. 10, 2018 | Cerdanyola

 

 

Vista d'ocell del Parc de l'Alba

Vista d'ocell del Parc de l'Alba | Cerdanyola.info

 

 

  

  

Noves passes en el futur del Centre Direccional. Aquestes passes, però, encara no porten a decisions definitives sobre aquest espai que tant la Generalitat com l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès fa tants anys que intenten definir.

 

 

Segons va anunciar el regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Cerdanyola, Ivan González, en roda de premsa el 5 de juliol, la redacció del nou Pla Director Urbanístic (PDU) es consensuarà entre Generalitat, Ajuntament i entitats locals. Aquest és el compromís al qual ha arribat el consistori amb la Generalitat. “No s'aprovarà cap PDU sense el suport de l'Ajuntament. Però l'Ajuntament no aprovarà res que no hagi sorgit d'aquesta forma de treballar”.

 

Incloent les entitats locals en la negociació que portarà a la redacció del PDU, aquestes veuen resposta en part de les seves reivindicacions. Després de la presentació de les alternatives que servien de prèvia per definir el planejament definitiu, col·lectius com Refem i Via Verda van criticar que no s'haguessin inclòs les seves reivindicacions i propostes. “Vam reclamar que la nostra lluita es veiés reflectida”, va explicar la presidenta de Refem, Miriam Robles, també en roda de premsa. Des del consistori, el regidor Ivan González també posa en relleu la feina feta pels col·lectius en referència al Centre Direccional: “Creiem que col·lectius com Refem s'han guanyat poder fer aportacions”. Des de Refem, asseguren que les seves propostes aniran en la línia del decàleg d'objectius per definir el nou Parc de l'Alba. Aquests punts fan especial referència a la gestió i descontaminació dels abocadors i a la preservació medi ambiental.

  

  

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: