Com vivien els ibers durant la nit? Descobreix-ho amb aquesta activitat

by | jul. 10, 2018 | Cerdanyola

 

 

L'activitat tindrà lloc el 13 de juliol al Museu de Ca n'Oliver

 

 

Com vivien els ibers durant la nit? Amb quins animals es topaven? Les Jornades de la Vinya i el Vi, organitzades pel Consorci del Parc Natural de Collserola, viuran el divendres 13 de juliol una sessió especial per Cerdanyola del Vallès. L'activitat 'El vi en temps dels ibers' aproparà els participants a la vida dels ibers durant la nit i al voltant del vi.

 

A les 21 h, com a activitat nocturna, el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver serà l'escenari de la visita d'en Bilos i la Betinin, dos personatges ibèrics del segle III aC. Ells seran els guies de l'activitat i explicaran com era la vida en un poblat ibèric quan es feia fosc. L’activitat s’acabarà a la terrassa del museu amb un tast de vins i un petit piscolabis per acompanyar.

 

 

Es tracta d'una activitat gratuïta, sense inscripció prèvia i recomanada per a majors de 12 anys.

 

 

Per a més informació pots consultar el web del Museu Ca n'Oliver.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: