Com vivien els ibers durant la nit? Descobreix-ho amb aquesta activitat

by | jul. 10, 2018 | Cerdanyola

 

 

L'activitat tindrà lloc el 13 de juliol al Museu de Ca n'Oliver

 

 

Com vivien els ibers durant la nit? Amb quins animals es topaven? Les Jornades de la Vinya i el Vi, organitzades pel Consorci del Parc Natural de Collserola, viuran el divendres 13 de juliol una sessió especial per Cerdanyola del Vallès. L'activitat 'El vi en temps dels ibers' aproparà els participants a la vida dels ibers durant la nit i al voltant del vi.

 

A les 21 h, com a activitat nocturna, el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver serà l'escenari de la visita d'en Bilos i la Betinin, dos personatges ibèrics del segle III aC. Ells seran els guies de l'activitat i explicaran com era la vida en un poblat ibèric quan es feia fosc. L’activitat s’acabarà a la terrassa del museu amb un tast de vins i un petit piscolabis per acompanyar.

 

 

Es tracta d'una activitat gratuïta, sense inscripció prèvia i recomanada per a majors de 12 anys.

 

 

Per a més informació pots consultar el web del Museu Ca n'Oliver.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: