f

 

 

 

 

 

La Llar d'en Pitus – Pitus Nursery School és una escola bressol trilingüe (català, castellà i anglès) aprovada per la Direcció General de Centres Docents de la Generalitat de Catalunya que acull infants de 9 mesos a 3 anys al bell mig de Bellaterra. És una llar d'infants acollidora, familiar, i molt ben comunicada, ja que es troba a només dos minuts caminant de l'estació dels FF.CC, a cinc minuts en cotxe de la Universitat Autònoma de Barcelona i del seu campus, i a set minuts en tren de Sant Cugat i Sabadell.

 

 

Aquesta llar d'infants compleix, doncs, els requisits exigits i disposa de totes les instal.lacions necessàries i adequades per atendre les necessitats dels nens i nenes, tant des del punt de vista educatiu com de l'assitencial (higiene, seguretat…).

 

 

A més a més, la llar es troba en un entorn immillorable amb un edifici de 280 metres quadrats de nova construcció i un extensíssim pati de 800 metres quadrats ple d'arbres fruiters i plantes aromàtiques.

 

 

La filosofia de l'escola bressol es basa en la pedagogia activa, en el “learning by doing”, és a dir, en l'adquisició de coneixements a través de l'experimentació. A més a més, a l'ésser una llar d'infants trilingüe amb magnífics educadors nadius, el projecte curricular contempla tant les tradicions autòctones com les anglosaxones i, per tant, els infants gaudeixen, i molt, tant de la Castanyada com del Halloween, del Carnestoltes com de St. Valentine's Day enriquint així considerablement les seves experiències culturals.

 
 

 

f