Estudiar un pas alternatiu de trànsit al carrer de Pin i Soler serà una de les propostes
Estudiar un pas alternatiu de trànsit al carrer de Pin i Soler serà una de les propostes | G. Maps

 

 

Les càmeres de videovigilància, la web de transparència, l’aparcament a la zona de l’estació, una auditoria als comptes de l’EMD i accions concretes pel que fa a la mobilitat de Bellaterra. Aquests temes també es tractaran en l’últim ple de l’EMD, previst pel 12 de juliol a les 20.30 h, l’últim abans de l’estiu. 

 

Les qüestions han estat afegides per ERC Bellaterra després de la convocatòria oficial, que inicialment només incloïa aquests punts. 

 

Una proposta de videovigilància a la zona de l’EMD

 

En primer lloc el grup instarà als dos governs – Ajuntament i EMD – a treballar “d’una manera conjunta, més enllà de les discrepàncies competencials” per desbloquejar el tema de les càmeres. Una instal·lació que, segons ERC, hauria costat entre 110 i 120 mil euros i que ara mateix “haurien de ser apagades per ordre judicial cautelar, a la espera de la decisió sobre la denúncia interposada per l’Ajuntament”. Segons l’EMD, en aquests moments les càmeres no graven imatges, però segueixen comptant vehicles per tal d’elaborar el pla de mobilitat del barri.