Arriba una punta de calor pel cap de setmana

by | jul. 12, 2018 | Méteo

El parc dels Estels o els pous entre Bellaterra i Sant Quirze

El parc dels Estels o “els pous” entre Bellaterra i Sant Quirze | Toni Alfaro

 

 

 

 

Durant el cap de setmana es viurà un repunt de les temperatures, que poden arribar a màximes de 35 graus al llarg del Vallès Occidental. La calor seguirà com fins ara durant el dijous i el divendres, amb la possibilitat que caigui algun ruixat durant la tarda del dijous. La temperatura s'intensificarà a partir del dissabte, i es viurà una punta durant el diumenge i, probablement, fins al dilluns de la setmana següent.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: