Cartell del 19è Fantosfreak
Cartell del 19è Fantosfreak | Fantosfreak

 

 
 

La 19a edició del Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, Fantosfreak, serà una nova mostra de la consolidació de l'esdeveniment com a referent del cinema freak a tot l'Estat. Durant cinc dies, del 16 al 20 de juliol, el parc del Turonet acollirà la projecció de 44 curts, actuacions musicals en directe i, fins i tot, una sessió de lluita lliure.

 

Aquesta edició del Fantosfreak és la més internacional de totes. En total, el festival ha rebut 342 curtmetratges candidats provinents de 39 països diferents. Aquesta fita és una mostra del bon moment que viu el festival. Any rere any es consoliden augmentant el nombre de públic i la participació internacional. “La selecció de curtmetratges que fem i que sigui una proposta estiuenca ajuda a la consolidació”, va dir el director del festival, Rafa Dengrà, durant la presentació de la 19a edició el 4 de juliol.

 

Què es podrà veure en el 19è Fantosfreak?

 

Tot i que el cartell del Fantosfreak dona protagonisme als pirates, al festival tindran cabuda tot tipus de temàtiques. Entre els 44 curtmetratges que es projectaran dins de concurs es podrà veure la nova producció del guanyador de l'any passat, el canadenc Justin Harding, qui enguany torna a apostar per un curt amb presència de nens. Amb caràcter més mediàtic, també es projectarà un curt on apareix l'actor Carlos Areces, i un altre amb la misteriosa participació d'un actor de la sèrie de televisió 'Lost'.