Més veus a Bellaterra

by | jul. 12, 2018 | Opinió

Bellaterra és un poble amant de la cultura i la ciència. Per aquest motiu hi ha moltes entitats que treballen per promoure la música, l'esport, l'escoltisme o el teatre. Tot i això, a vegades dóna la sensació que no es veu públicament la feinada que hi ha al darrere de cada activitat. 

Poc sovint coneixem què es fa a la nostra vora, ja sigui feina d'entitats com d'administracions. A vegades, les administracions no saben com arribar als seus conciutadans, d'una manera oberta i planera. L'oportunitat de poder explicar la realitat a un mitja d'abast bellaterrenc facilitarà molt als càrrecs públics i les entitats la tasca que duem a terme. 

Bellaterra diari en paper és una bona oportunitat per informar-nos sobre el passat, l'actualitat i el futur d'on vivim. Us dono l'enhorabona per aquest projecte, que segur que serà de gran interès, omplirà les cases d'informació i de ben segur que crearà debats al carrer!

Vols llegir més…?

“La gran riuada”

“La gran riuada”

Tenia 9 anys. Plovia a bots i barrals. Encara érem a Bellaterra. Aleshores les vacances escolars acabaven a finals de setembre, quan llavors, es feien les maletes i tornàvem a Barcelona. Era un 25 de setembre i era un dimarts.

“Bellaterra monàrquica? En motiu de la mort d’Elisabet II”

“Bellaterra monàrquica? En motiu de la mort d’Elisabet II”

Bellaterra va ser fundada sens dubte per monàrquics i les seves maneres de fer les podríem titllar com gestores d’un petit reialme que s’havia constituït per reial decret – valgui la redundància – amb la permissivitat del moment d’una administració local, Cerdanyola del Vallès, que maldava per gestionar un poble que en qüestió de 30 anys havia passat de la pagesia a la indústria.

“La Festa Major ‘en minúscules'”

“La Festa Major ‘en minúscules'”

Però, per què la nit del divendres ha desaparegut? Cóm és que els joves no hi eren a la nit jove? Per què la única nit de la festa es va acabar a les 2 hores…? Ja no es fan des de fa temps les Gincames del Grup escolta o la Gincama Motor. Tampoc es fa el concurs de Pintura Ràpida ni tantes altres activitats que donaven joc, dins una mateixa franja, a que els veïns de diferents edats tinguéssin l’agenda “plena”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: