Més veus a Bellaterra

by | jul. 12, 2018 | Opinió

Bellaterra és un poble amant de la cultura i la ciència. Per aquest motiu hi ha moltes entitats que treballen per promoure la música, l'esport, l'escoltisme o el teatre. Tot i això, a vegades dóna la sensació que no es veu públicament la feinada que hi ha al darrere de cada activitat. 

Poc sovint coneixem què es fa a la nostra vora, ja sigui feina d'entitats com d'administracions. A vegades, les administracions no saben com arribar als seus conciutadans, d'una manera oberta i planera. L'oportunitat de poder explicar la realitat a un mitja d'abast bellaterrenc facilitarà molt als càrrecs públics i les entitats la tasca que duem a terme. 

Bellaterra diari en paper és una bona oportunitat per informar-nos sobre el passat, l'actualitat i el futur d'on vivim. Us dono l'enhorabona per aquest projecte, que segur que serà de gran interès, omplirà les cases d'informació i de ben segur que crearà debats al carrer!

Vols llegir més…?

Exercir de català és pesat però…

Exercir de català és pesat però…

Tenint un mínim d’estima per la nostra llengua i el nostre país, és impossible no sentir un profund disgust per la poca consideració mostrada per disposicions com ara l’obligació del 25% de classes en castellà, dictada pels tribunals insensibles vers la llengua pròpia del nostre país,

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: