Més veus a Bellaterra

by | jul. 12, 2018 | Opinió

Bellaterra és un poble amant de la cultura i la ciència. Per aquest motiu hi ha moltes entitats que treballen per promoure la música, l'esport, l'escoltisme o el teatre. Tot i això, a vegades dóna la sensació que no es veu públicament la feinada que hi ha al darrere de cada activitat. 

Poc sovint coneixem què es fa a la nostra vora, ja sigui feina d'entitats com d'administracions. A vegades, les administracions no saben com arribar als seus conciutadans, d'una manera oberta i planera. L'oportunitat de poder explicar la realitat a un mitja d'abast bellaterrenc facilitarà molt als càrrecs públics i les entitats la tasca que duem a terme. 

Bellaterra diari en paper és una bona oportunitat per informar-nos sobre el passat, l'actualitat i el futur d'on vivim. Us dono l'enhorabona per aquest projecte, que segur que serà de gran interès, omplirà les cases d'informació i de ben segur que crearà debats al carrer!

Vols llegir més…?

Agraïment a Jaume Sarramona

Agraïment a Jaume Sarramona

Estic absolutament d’acord amb l’afirmació: Davant d’uns temps d’incertesa, de canvi permanent, una de les fites de l’educació sistemàtica ha de ser la capacitat de superar dificultats, d’adaptació a noves situacions, revisar i adquirir nous coneixements. I tot això demana voluntat, esforç, continuïtat. A banda d’alguns privilegiats que hi pugui haver per naixement o fortuna, la discriminació en la gran massa de ciutadans vindrà donada pels qui saben i poden seguir aprenent i els qui no saben ni saben aprendre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: