Bellaterra és un poble amant de la cultura i la ciència. Per aquest motiu hi ha moltes entitats que treballen per promoure la música, l'esport, l'escoltisme o el teatre. Tot i això, a vegades dóna la sensació que no es veu públicament la feinada que hi ha al darrere de cada activitat. 

Poc sovint coneixem què es fa a la nostra vora, ja sigui feina d'entitats com d'administracions. A vegades, les administracions no saben com arribar als seus conciutadans, d'una manera oberta i planera. L'oportunitat de poder explicar la realitat a un mitja d'abast bellaterrenc facilitarà molt als càrrecs públics i les entitats la tasca que duem a terme. 

Bellaterra diari en paper és una bona oportunitat per informar-nos sobre el passat, l'actualitat i el futur d'on vivim. Us dono l'enhorabona per aquest projecte, que segur que serà de gran interès, omplirà les cases d'informació i de ben segur que crearà debats al carrer!