Nit d'Havaneres de l'any passat
Nit d'Havaneres de l'any passat | Cerdanyola.info

 

L'estiu a Cerdanyola del Vallès sona al ritme de les Havaneres. La 34 edició de la Nit d'Havaneres arribarà el diumenge 15 de juliol amb l'actuació dels grups de l'Empordanet i Els Cremats a la plaça de l'Abat Oliba.

 

A les 22.00 h començarà el primer concert de la veu de l'Empordanet, grup que recupera les cançons dels vells cantaires del litoral gironí amb un repertori reflectant la renovació generacional i el desig d'innovació. A la mitja part es podrà calmar la set amb el clàssic Cremat de Rom. A partir de les 23.00 h, cantaran Els Cremats, banda formada el 1996 en l'ambient de la música popular de les havaneres i de les tavernes trencant els tòpics conservadors que es dóna tradicionalment a l'Havanera.

 

La Nit finalitzarà amb dos temes interpretats alhora per les dues agrupacions convidades a l'edició d'enguany.