Ja tens plans per diumenge? Un tros d’Empordà prop de Bellaterra

by | jul. 12, 2018 | Cerdanyola

Nit d'Havaneres de l'any passat

Nit d'Havaneres de l'any passat | Cerdanyola.info

 

L'estiu a Cerdanyola del Vallès sona al ritme de les Havaneres. La 34 edició de la Nit d'Havaneres arribarà el diumenge 15 de juliol amb l'actuació dels grups de l'Empordanet i Els Cremats a la plaça de l'Abat Oliba.

 

A les 22.00 h començarà el primer concert de la veu de l'Empordanet, grup que recupera les cançons dels vells cantaires del litoral gironí amb un repertori reflectant la renovació generacional i el desig d'innovació. A la mitja part es podrà calmar la set amb el clàssic Cremat de Rom. A partir de les 23.00 h, cantaran Els Cremats, banda formada el 1996 en l'ambient de la música popular de les havaneres i de les tavernes trencant els tòpics conservadors que es dóna tradicionalment a l'Havanera.

 

La Nit finalitzarà amb dos temes interpretats alhora per les dues agrupacions convidades a l'edició d'enguany.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: