Davant la iniciativa de treure una publicació periòdica en paper per parlar de l'actualitat a Bellaterra, ens podríem preguntar moltes coses: Cal? Tanta actualitat hi ha a Bellaterra? Ja hi ha qui ho fa això, no? Ja s’ho han pensat bé? Tothom va al digital i ara tornen al paper? 

 

No sé si cal, potser no hi ha tanta actualitat a Bellaterra. Però el mitjà és la notícia, i sempre és bo que hi hagi quantes més opinions millor sobre una realitat sempre complexa. Sobretot perquè els mitjans no són neutres, i perquè cap tendeix a aprofundir gaire. És una proposta amb cert risc, evidentment; però els que no som natius digitals, agrairem de ben segur poder tocar allò que llegim. Potser es pot pensar que tornar al paper és retrocedir, però de ben segur que és per agafar embranzida.

 

Mola que la gent tingui iniciativa i faci coses (serà que som catalans com deia aquell). Molts ànims i molta sort