Retrocedir per agafar embranzida

by | jul. 12, 2018 | Opinió

 

Davant la iniciativa de treure una publicació periòdica en paper per parlar de l'actualitat a Bellaterra, ens podríem preguntar moltes coses: Cal? Tanta actualitat hi ha a Bellaterra? Ja hi ha qui ho fa això, no? Ja s’ho han pensat bé? Tothom va al digital i ara tornen al paper? 

 

No sé si cal, potser no hi ha tanta actualitat a Bellaterra. Però el mitjà és la notícia, i sempre és bo que hi hagi quantes més opinions millor sobre una realitat sempre complexa. Sobretot perquè els mitjans no són neutres, i perquè cap tendeix a aprofundir gaire. És una proposta amb cert risc, evidentment; però els que no som natius digitals, agrairem de ben segur poder tocar allò que llegim. Potser es pot pensar que tornar al paper és retrocedir, però de ben segur que és per agafar embranzida.

 

Mola que la gent tingui iniciativa i faci coses (serà que som catalans com deia aquell). Molts ànims i molta sort

Vols llegir més…?

Jaume Sarramona: ‘Tens moltes ganes de jubilar-te?’

Jaume Sarramona: ‘Tens moltes ganes de jubilar-te?’

Aquesta és la pregunta que, lògicament, li podem fer a qui encara no s’ha jubilat, i tot seguit suggerir-li que si pot escollir quan fer-ho abans parli amb gent jubilada,  així es farà més càrrec del què realment significa restar fora del món laboral ordinari, per damunt de tòpics i simplicitats.

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

“A Bellaterra hi ha un abans i un després de l’AP-7. El després va ser acostar-nos a tres punts cardinals: nord, sud i oest o el que és el mateix, a Girona i París, Tarragona i Murcia i Lleida i Madrid. Sortir de casa i arribar a aquests indrets, i els entremitjos, per autopista era (i és) tot un luxe. “

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: