Retrocedir per agafar embranzida

by | jul. 12, 2018 | Opinió

 

Davant la iniciativa de treure una publicació periòdica en paper per parlar de l'actualitat a Bellaterra, ens podríem preguntar moltes coses: Cal? Tanta actualitat hi ha a Bellaterra? Ja hi ha qui ho fa això, no? Ja s’ho han pensat bé? Tothom va al digital i ara tornen al paper? 

 

No sé si cal, potser no hi ha tanta actualitat a Bellaterra. Però el mitjà és la notícia, i sempre és bo que hi hagi quantes més opinions millor sobre una realitat sempre complexa. Sobretot perquè els mitjans no són neutres, i perquè cap tendeix a aprofundir gaire. És una proposta amb cert risc, evidentment; però els que no som natius digitals, agrairem de ben segur poder tocar allò que llegim. Potser es pot pensar que tornar al paper és retrocedir, però de ben segur que és per agafar embranzida.

 

Mola que la gent tingui iniciativa i faci coses (serà que som catalans com deia aquell). Molts ànims i molta sort

Vols llegir més…?

“La gran riuada”

“La gran riuada”

Tenia 9 anys. Plovia a bots i barrals. Encara érem a Bellaterra. Aleshores les vacances escolars acabaven a finals de setembre, quan llavors, es feien les maletes i tornàvem a Barcelona. Era un 25 de setembre i era un dimarts.

“Bellaterra monàrquica? En motiu de la mort d’Elisabet II”

“Bellaterra monàrquica? En motiu de la mort d’Elisabet II”

Bellaterra va ser fundada sens dubte per monàrquics i les seves maneres de fer les podríem titllar com gestores d’un petit reialme que s’havia constituït per reial decret – valgui la redundància – amb la permissivitat del moment d’una administració local, Cerdanyola del Vallès, que maldava per gestionar un poble que en qüestió de 30 anys havia passat de la pagesia a la indústria.

“La Festa Major ‘en minúscules'”

“La Festa Major ‘en minúscules'”

Però, per què la nit del divendres ha desaparegut? Cóm és que els joves no hi eren a la nit jove? Per què la única nit de la festa es va acabar a les 2 hores…? Ja no es fan des de fa temps les Gincames del Grup escolta o la Gincama Motor. Tampoc es fa el concurs de Pintura Ràpida ni tantes altres activitats que donaven joc, dins una mateixa franja, a que els veïns de diferents edats tinguéssin l’agenda “plena”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: