Mira el TOT Cerdanyola amb informació de BellaterraDiari a l’interior

by | jul. 12, 2018 | Societat

El TOT Cerdanyola 1547

El TOT Cerdanyola 1547 | Laia TR

 

 

 
 

El TOT Cerdanyola ja ha arribat a Bellaterra, aquesta setmana, amb una portada del festival de cinema “freak” Fantosfreak de Cerdanyola, que se celebrarà  del 16 al 20 de juliol. El parc del Turonet acollirà la 19a edició del festival impulsat per Rafa Dengrà. Aquest número també repassa les últimes dades de l’atur a Cerdanyola i descobreix els detalls de la cursa dels Poblats Ibèrics que se celebrarà el 15 de juliol. 

 

A la secció de Bellaterra tractem l'última proposta del president de l'EMD, Ramon Andreu, respecte el conveni que han estat negociant durant dos anys i mig amb Cerdanyola. 

 

 

Mira el TOT en format digital aquí

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: