Un nou diari a Bellaterra

by | jul. 12, 2018 | Opinió

 

Bellaterra està d'enhorabona.

Tot el que estigui relacionat en  l´augment de informació i de possibilitats de donar veu a la ciutadania és una bona noticia.

 

Els dos mitjans de comunicació en paper que disposem avui per saber que es cou a casa nostra, el TOT BELLATERRA i el EMD INFORMA, són massa vegades poc oberts a totes les opinions que tenim els bellaterrencs i el mitjà digital del Bellaterra Diari, si bé és obert a tothom i plural d'opinió, no té encara l'acollida necessària malgrat el progrés en positiu dels últims temps.

 

La sortida d'una versió en paper del ja consolidat Bellaterra Diari permetrà a totes les persones de Bellaterra, poder expressar d’una forma més propera, tots aquells temes o inquietuds  que per algun motiu, tenien dificultats de veure la llum.

 

Només ens queda per veure que totes aquestes bones intencions es vegin reflectides a la realitat.

Molta sort i molts èxits.

 

 

Vols llegir més…?

Agraïment a Jaume Sarramona

Agraïment a Jaume Sarramona

Estic absolutament d’acord amb l’afirmació: Davant d’uns temps d’incertesa, de canvi permanent, una de les fites de l’educació sistemàtica ha de ser la capacitat de superar dificultats, d’adaptació a noves situacions, revisar i adquirir nous coneixements. I tot això demana voluntat, esforç, continuïtat. A banda d’alguns privilegiats que hi pugui haver per naixement o fortuna, la discriminació en la gran massa de ciutadans vindrà donada pels qui saben i poden seguir aprenent i els qui no saben ni saben aprendre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: