Bellaterra està d'enhorabona.

Tot el que estigui relacionat en  l´augment de informació i de possibilitats de donar veu a la ciutadania és una bona noticia.

 

Els dos mitjans de comunicació en paper que disposem avui per saber que es cou a casa nostra, el TOT BELLATERRA i el EMD INFORMA, són massa vegades poc oberts a totes les opinions que tenim els bellaterrencs i el mitjà digital del Bellaterra Diari, si bé és obert a tothom i plural d'opinió, no té encara l'acollida necessària malgrat el progrés en positiu dels últims temps.

 

La sortida d'una versió en paper del ja consolidat Bellaterra Diari permetrà a totes les persones de Bellaterra, poder expressar d’una forma més propera, tots aquells temes o inquietuds  que per algun motiu, tenien dificultats de veure la llum.

 

Només ens queda per veure que totes aquestes bones intencions es vegin reflectides a la realitat.

Molta sort i molts èxits.