Un nou diari a Bellaterra

by | jul. 12, 2018 | Opinió

 

Bellaterra està d'enhorabona.

Tot el que estigui relacionat en  l´augment de informació i de possibilitats de donar veu a la ciutadania és una bona noticia.

 

Els dos mitjans de comunicació en paper que disposem avui per saber que es cou a casa nostra, el TOT BELLATERRA i el EMD INFORMA, són massa vegades poc oberts a totes les opinions que tenim els bellaterrencs i el mitjà digital del Bellaterra Diari, si bé és obert a tothom i plural d'opinió, no té encara l'acollida necessària malgrat el progrés en positiu dels últims temps.

 

La sortida d'una versió en paper del ja consolidat Bellaterra Diari permetrà a totes les persones de Bellaterra, poder expressar d’una forma més propera, tots aquells temes o inquietuds  que per algun motiu, tenien dificultats de veure la llum.

 

Només ens queda per veure que totes aquestes bones intencions es vegin reflectides a la realitat.

Molta sort i molts èxits.

 

 

Vols llegir més…?

“Idea i somni”

“Idea i somni”

Tot plegat dona per pensar. I el primer que em ve al cap és que estem concebent una Catalunya independent sota el prisma dels partits i els polítics. És la seva visió la que preval davant la idea i el sentiment d’una gran part de la població catalana que va decidir dir prou al que el meu avi als anys 60 deia “una ocupació”, tot i no ser independentista.

“La gran riuada”

“La gran riuada”

Tenia 9 anys. Plovia a bots i barrals. Encara érem a Bellaterra. Aleshores les vacances escolars acabaven a finals de setembre, quan llavors, es feien les maletes i tornàvem a Barcelona. Era un 25 de setembre i era un dimarts.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: