Un nou diari a Bellaterra

by | jul. 12, 2018 | Opinió

 

Bellaterra està d'enhorabona.

Tot el que estigui relacionat en  l´augment de informació i de possibilitats de donar veu a la ciutadania és una bona noticia.

 

Els dos mitjans de comunicació en paper que disposem avui per saber que es cou a casa nostra, el TOT BELLATERRA i el EMD INFORMA, són massa vegades poc oberts a totes les opinions que tenim els bellaterrencs i el mitjà digital del Bellaterra Diari, si bé és obert a tothom i plural d'opinió, no té encara l'acollida necessària malgrat el progrés en positiu dels últims temps.

 

La sortida d'una versió en paper del ja consolidat Bellaterra Diari permetrà a totes les persones de Bellaterra, poder expressar d’una forma més propera, tots aquells temes o inquietuds  que per algun motiu, tenien dificultats de veure la llum.

 

Només ens queda per veure que totes aquestes bones intencions es vegin reflectides a la realitat.

Molta sort i molts èxits.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

“A Bellaterra hi ha un abans i un després de l’AP-7. El després va ser acostar-nos a tres punts cardinals: nord, sud i oest o el que és el mateix, a Girona i París, Tarragona i Murcia i Lleida i Madrid. Sortir de casa i arribar a aquests indrets, i els entremitjos, per autopista era (i és) tot un luxe. “

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: