Carles Escolà tornarà a ser alcaldable al 2019
Carles Escolà tornarà a ser alcaldable al 2019 | CxC

 

 

 

Carles Escolà tornarà a ser el candidat de Compromís per Cerdanyola (CxC) en les Eleccions Municipals que se celebraran el mes de maig de 2019. L'assemblea de la formació va escollir l'actual alcalde de Cerdanyola per unanimitat i assegurant que “l'experiència i lideratge del Carles Escolà és clau per revalidar l'alcaldia des de les esquerres”.

 

En un comunicat, Compromís assegura que l'objectiu serà “revalidar l'alcaldia”. Durant l'assembla que va reescollir Escolà com a alcaldable, CxC va fer valoració de la situació política actual i de la feina feta fins al moment. En aquest sentit, destaquen que s'ha resolt “La situació de paràlisi, deute i manca de projectes amb la que ens vam trobar l'Ajuntament el 2015″. Així, asseguren que “el proper govern es trobarà un Ajuntament completament sanejat, els principals problemes resolts o en vies de resolució (Aparca, Guiera, Centre Direccional), una economia en plena marxa i molts projectes ja redactats i només pendents d'execució”.

 

Sobre la gestió política de la ciutat, CxC destaca que “cal teixir aliances per conformar un dic de contenció de la dreta i dels que van deixar la ciutat endeutada i plena d'hipoteques”.