Una detenció per part dels Mossos
Una detenció per part dels Mossos | Arxiu

 

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir, la nit del 9 de juliol a Ripollet, un traficant de droga que és veí de Cerdanyola del Vallès i que actuava a municipis del Vallès Occidental. El detingut és un home de 55 anys, de nacionalitat espanyola i amb diversos antecedents per fets similars.

 

Els agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Cerdanyola van localitzar a Ripollet el vehicle que el detingut havia llogat i que va estacionar prop d'un dels domicilis que feia servir per vendre la droga. Una estona després, l'investigat, amb nombrosos antecedents per tràfic de drogues, va sortir del domicili i, en el moment en què es disposava a entrar dins el cotxe, va ser aturat per dos mossos que l'estaven esperant. Durant l'escorcoll per part dels agents se li van localitzar diversos embolcalls de cocaïna preparats per vendre, diners en efectiu i tres telèfons mòbils.

 

Els Mossos informen que feia mesos que tenien coneixement de la presència del detingut a Cerdanyola i de la seva activitat delictiva, ja que havia estat detingut anteriorment per fets similars. Així, la investigació es va iniciar al mes de març per part de la Unitat d'Investigació de Cerdanyola i el Grup de Delinqüència Urbana (GDU) per tal de determinar si l'home seguia fent tràfic il·legal.

 

Durant els mesos que va durar la investigació els agents van poder constar que l'arrestat tenia una gran mobilitat per les poblacions de Cerdanyola, Barberà del Vallès, Badia del Vallès i Ripollet per tal de vendre la droga. El traficant venia la droga dins dels mateixos hotels o pensions on s'allotjava, a la via pública o en domicilis temporals. L'elevada activitat delinqüencial del detingut li permetia un alt nivell de vida, allotjar-se en hotels i desplaçar-se amb vehicles llogats d'alta gamma.

 

El detingut va passar a disposició judicial ahir dijous 12 de juliol davant el Jutjat d'instrucció número 8 en funcions de guàrdia de Cerdanyola el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs i privació de passaport.