[FOTOS] Les imatges del “Sopar Groc” de Bellaterra

by | jul. 13, 2018 | Galeries de fotos, Política

L’ANC de Bellaterra va organitzar, el 12 de juliol a l’Hotel Campus de la Vila (UAB), un “Sopar Groc” per tal de recaptar fons per l’Associació Catalana de Drets Civils (ACDC). L’acte va comptar amb la xerrada de l’advocat de Jaume Alonso-Cuevillas, advocat del president Carles Puigdemont, entre altres, i les actuacions dels bellaterrencs Anna Güell i Àlvar Roda.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

Bellaterra ha estrenat nova pàgina web institucional amb una nova arquitectura i distribució de continguts. Una tasca que ha dut a terme l’EMD de la mà de la Diputació de Barcelona, que assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius a les localitats menors de 50.000 habitants

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: