Vídeo del ple ordinari del 12 de juliol del 2018

by | jul. 13, 2018 | Vídeos dels plens a l'EMD

El president de l'EMD, al mig, la secretària a l'esquerra i la regidora Benseny

El president de l'EMD, al mig, la secretària a l'esquerra i la regidora Benseny | Laia TR

 

 

L'últim ple abans de l'estiu a l'EMD de Bellaterra va aprovar demanar a l'Ajuntament que respongui a la proposta de conveni proposada per l'EMD o en presenti una de nova per sotmetre a votació entre els bellaterrencs. També va aprovar per unanimitat un document anomenat “Reglament Orgànic Municipal” (ROM) – que haurà de servir per millorar el funcionament, convivència i gestió diària de l'EMD de Bellaterra. A continuació, demanar la presència de la Policia Local a la sortida i entrada de les escoles bellaterrenques

 

La qüestió de canviar el nom del centre cívic a “EMD de Bellaterra” va quedar sobre la taula perquè el govern bellaterrenc la va retirar per estudiar-la millor. En l'anterior ple s'havia aprovat que aquest passés a dir-se  “Centre Cívic 1 d'octubre”.

 

Totes les propostes dels partits es van aprovar per unanimitat, menys la qüestió de l'aparcament a l'estació, que va quedar sobre la taula. Es va fixar que l'òrgan bellaterrenc passi una auditoria externa, almenys cada quatre anys, actuacions concretes pel que fa a la mobilitat a Bellaterra i requerir a l'Ajuntament de Cerdanyola que realitzi la recollida d'escombreries periòdica al parc infantil del Turó de Sant Pau, el Camí dels Enamorats i la Font de la Bonaigua. Pel que fa a la web de transparència present al portal de l'EMD, l'oposició – ERC i PDeCAT – demanaven que se la doti de més contingut d'acord a la Llei 19/2014. Gent per Bellaterra s'hi va abstenir. 

 

Llegeix aquí tots els punts que es van tractar i aquí tots els que es van afegir

 

Més endavant, més informació

 

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: