Moment de l'entrega de diplomes del Campus Ítaca 2018
Moment de l'entrega de diplomes del Campus Ítaca 2018 | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

  

La 15a edició del Campus Ítaca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va arribar al seu punt final el 13 de juliol. Els joves participants, amb representació d'estudiants dels instituts Banús, Jaume Mimó, Gorg i Forat del Vent, van presentar els resultats dels projectes de recerca elaborats durant el Campus en la sala d'actes del Rectorat.

 

 

En total, a la 15a edició del Campus Ítaca, celebrada entre el 25 de juny i el 13 de juliol i organitzada per la Fundació Autònoma Solidària, han participat 395 estudiants d'ESO de 79 instituts públics catalans. Els joves estudiants de Cerdanyola del Vallès van formar part del segon torn. Durant aquests dies, els alumnes han participat en activitats educatives i lúdiques que com a primer contacte amb l'àmbit universitari. Entre les activitats, van fer treballs de recerca, gimcanes, debats…

 

Durant l'acte d'entrega de diplomes, la tinent d'alcalde Laura Benseny va destacar que el Campus Ítaca és “un referent de polítiques educatives i d'inclusió social, posant els valors humans per davant de tot”. A més, va posar en relleu que iniciatives com aquesta “permeten que els joves de tota Catalunya coneguin l'Autònoma i tot el que representa.