Gairebé 400 estudiants de secundària de tot Catalunya s’instal·len a la UAB

by | jul. 16, 2018 | Societat

 

 

Moment de l'entrega de diplomes del Campus Ítaca 2018

Moment de l'entrega de diplomes del Campus Ítaca 2018 | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

  

La 15a edició del Campus Ítaca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va arribar al seu punt final el 13 de juliol. Els joves participants, amb representació d'estudiants dels instituts Banús, Jaume Mimó, Gorg i Forat del Vent, van presentar els resultats dels projectes de recerca elaborats durant el Campus en la sala d'actes del Rectorat.

 

 

En total, a la 15a edició del Campus Ítaca, celebrada entre el 25 de juny i el 13 de juliol i organitzada per la Fundació Autònoma Solidària, han participat 395 estudiants d'ESO de 79 instituts públics catalans. Els joves estudiants de Cerdanyola del Vallès van formar part del segon torn. Durant aquests dies, els alumnes han participat en activitats educatives i lúdiques que com a primer contacte amb l'àmbit universitari. Entre les activitats, van fer treballs de recerca, gimcanes, debats…

 

Durant l'acte d'entrega de diplomes, la tinent d'alcalde Laura Benseny va destacar que el Campus Ítaca és “un referent de polítiques educatives i d'inclusió social, posant els valors humans per davant de tot”. A més, va posar en relleu que iniciatives com aquesta “permeten que els joves de tota Catalunya coneguin l'Autònoma i tot el que representa.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: