[VÍDEO] Endesa retira 4 torres elèctriques amb un helicòpter a Collserola

by | jul. 19, 2018 | Societat

 

 

L'helicòpter d'Endesa durant l'acció a Collserola

L'helicòpter d'Endesa durant l'acció a Collserola | Cedida

 

 

Endesa va realitzar, el matí del 19 de juliol, les últimes actuacions de l'estiu al Parc Natural de Collserola a Cerdanyola del Vallès. En concret, amb l'ajuda d'un helicòpter, la companyia ha retirat gairebé 2 quilòmetres de cablejat aeri de mitjana tensió, 4 torres metàl·liques, 2 pals de fusta, 1 centre de transformació aeri, i 26 elements de maniobra, entre seccionadors, fusibles i aïlladors.

 

 

L'actuació forma part del Pla Collserola per tal de racionalitzar la xarxa aèria d’alta, mitjana i baixa tensió ubicada dins del Parc Natural de la Serra de Collserola, així com de la seva zona d’influència. Així, amb l’ajuda d’un helicòpter, s'ha procedit a retirar prop de 2 quilòmetres de cablejat aeri i 6 suports, entre altres elements elèctrics, a la zona propera al Mirador de Cerdanyola, al Vallès Occidental. Tot el material es comença a retirar amb l’ajuda de l’aeronau, en zones de difícil accés, i amb mitjans terrestres en aquells indrets on és possible, amb la conseqüent millora paisatgística que suposa l’alliberació d’elements elèctrics de l’entorn natural.

 

Tot seguit pots veure el vídeo de la retirada d'una torre elèctrica.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: