s

 

 

  

  

Un dels protagonistes en el naixement de Bellaterra va ser, sens dubte, l'Hostal Sant Pancràs (o Sant Pancraç). Ja en l'any 1932 sovintejaven petits anuncis amb 'rodolins' per parlar de Bellaterra. Normalment a la Vanguardia. S'hi veu una manera de fer i de presentar un entorn com era Bellaterra: “Tothom qui signa al llibre dels contents de l'Hostal de Sant Pancràs hi torna (Bella-Terra. Estació dels F. C. Catalunya)

 

 

 

  

Un altre anunci captivador: “Passeu el mes de setembre al Hostal Sant Pancràs Bella – Terra.- Pisos per a famílies, amoblats amb tot confort, 15 pessetes diàries” Recordeu que avui en dia 15 pessetes són 0,09 cèntims d'euro. Tota la família. Tota la setmana. I a Bella-Terra!

 

 

d
 
 
f
 
 
d
 
 
d
El menjador – terrassa en vistes a una incipient Bellaterra – Foto cedida de l'Hostal Sant Pancràs