Foraden una paret per intentar robar al Condis

by | jul. 23, 2018 | Successos

El forat al bany

El forat al bany | Cedida

 

 

Uns lladres van intentar entrar a robar al supermercat Condis life de Bellaterra, la nit de dissabte a diumenge 22 de juliol, entre les 02 h i les 03 h de la matinada. Els intrusos van entrar per la porta del pàrquing d'El Club i van accedir al passadís del supermercat, després de forçar i trencar les portes d'accés.

 

Un cop dins, i amb eines de gran magnitud, van fer un forat a la paret. L'objectiu era accedir al despatx on es trobaven els diners de la caixa feta durant el cap de setmana. No obstant això, els delinqüents van errar en el càlcul i van perforar fins al lavabo, enlloc del despatx.

 

Va ser llavors quan a través del lavabo van repetir l'intent d'accedir al despatx, però el sostre de pladur va cedir. Aquest fet va disparar l'alarma de moviment i els lladres van marxar deixant les eines al centre. L'empresa de seguretat i Mossos d'Esquadra s'hi van personar minuts més tard, però els individus ja havien marxat. La policia científica va poder agafar les eines que s'havien deixat i també mostres, tot i que afirmen que els autors portaven guants per tal d'evitar deixar empremtes dactilars.

 

Condis farà la denúncia al llarg del dia d'avui. 

 

El forat, ja tapat, en el passadís del Condis

El forat, ja tapat, en el passadís del Condis | Laia TR

 

El passadís amb la rajola treta

El passadís amb la rajola treta | Laia TR

 

El lavabo del condis, amb el cartell d'averiat a la dreta

El lavabo del condis, amb el cartell d'averiat a la dreta | Laia TR

 

Una de les portes d'accés forçades i encara amb la pols pròpia de la policia científica

Una de les portes d'accés forçades i encara amb la pols pròpia de la policia científica | Laia TR

 

La persiana blanca va ser tallada amb tenalles

La persiana blanca va ser tallada amb tenalles | Laia TR

 

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: