Aquest és el temps previst per Bellaterra aquesta setmana

by | jul. 23, 2018 | Méteo

 

Vista des del vestíbul de l'estació dels FGC

Vista des del vestíbul de l'estació dels FGC | Laia TR

 

El temps i la climatologia tornen a estabilitzar-se després d'un cap de setmana amb canvis i algunes precipitacions. El dilluns serà calorós durant tot el dia, amb el sol com a protagonista. Les temperatures màximes poden arribar als 30 graus. La tarda seguirà estable i es podrà veure alguna nuvolada durant la matinada de dilluns a dimarts.

 

El dimarts, però, serà calcat al dilluns, amb sol durant tot el dia i màximes de fins a 30 graus, igual que durant el dimecres, tot i que en el tercer dia de la setmana sí que es podria veure alguna nuvolada durant el dia.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: