Els cinemes de l’empresari bellaterrenc Pere Sallent desapareixeran de Cerdanyola

by | jul. 24, 2018 | Societat

 

 

Cinemes El Punt

Cinemes El Punt | El Punt Vallès

 

 

El centre multisales de cinemaEl Punt” de Cerdanyola, fins ara propietat del bellaterrenc Pere Sallent, desapareixeran a causa de la compra dels terrenys per part d'una constructora. Així ho ha fet saber el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cerdanyola, Ivan González, qui ha explicat, el 20 de juliol, que “els cinemes ja s'han venut a un nou propietari”.

 

 

Tal com ha explicat el regidor, es tracta d'un acord entre dos propietaris privats: El Punt Vallès i una empresa constructora. Des del departament d'Urbanisme apunten que el nou propietari ja ha demanat la llicència per enderrocar l'edifici que acull els cinemes sense intenció de mantenir o restablir la sala. D'aquesta manera, els cinemes del bellaterrenc desapareixeran de Cerdanyola

 

Davant aquesta situació, González explica que l'Ajuntament ha hagut d'adaptar el planejament per la zona del carrer Santa Teresa a través d'una modificació del Pla General Metropolità (PGM) que es debatrà en el Ple Municipal del mes de juliol. El regidor remarca que “s'aprovi o no la modificació del PGM” els cinemes desapareixeran. 

 

El municipi comptarà, més endavant, amb un nou equipament que es destinarà a activitats culturals i d'oci. En aquest sentit, González no descarta que l'espai es pugui adaptar amb sales de projeccions. Per la seva banda, Sallent és també fundador dels cinemes del centre comercial Splau, a Cornellà.

 

Llegeix l'entrevista a l'empresari bellaterrenc del mes de març del 2018

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: