Cinemes El Punt
Cinemes El Punt | El Punt Vallès

 

 

 

  

La notícies de la desaparició dels cinemes El Punt de Cerdanyola del Vallès va provocar diverses reaccions. En xarxes socials, molt deien que s'esperaven la notícia, mentre altres es lamentaven de l'adéu a la sala de cinema local.

 

 

Una altra de les reaccions ha estat intentar revertir la situació. Una veïna de Cerdanyola ha iniciat una recollida de signatures a través de la plataforma Change.org per “Conservar els Cinemes El Punt”. La iniciativa ha sumat més de 5.200 signatures en quatre dies.

 

En la plataforma, Sandra Lorrio, qui ha iniciat la campanya, indica que la venda dels cinemes a una constructora “traurà a la ciutat el seu potencial com a lloc de visita i com a punt d'oci per als cerdanyolencs”.

 

 

 

Portada de la campanya a change.org
Portada de la campanya a change.org | change.org