Recullen signatures per evitar el tancament dels cinemes El Punt

by | jul. 24, 2018 | Societat

 

Cinemes El Punt

Cinemes El Punt | El Punt Vallès

 

 

 

  

La notícies de la desaparició dels cinemes El Punt de Cerdanyola del Vallès va provocar diverses reaccions. En xarxes socials, molt deien que s'esperaven la notícia, mentre altres es lamentaven de l'adéu a la sala de cinema local.

 

 

Una altra de les reaccions ha estat intentar revertir la situació. Una veïna de Cerdanyola ha iniciat una recollida de signatures a través de la plataforma Change.org per “Conservar els Cinemes El Punt”. La iniciativa ha sumat més de 5.200 signatures en quatre dies.

 

En la plataforma, Sandra Lorrio, qui ha iniciat la campanya, indica que la venda dels cinemes a una constructora “traurà a la ciutat el seu potencial com a lloc de visita i com a punt d'oci per als cerdanyolencs”.

 

 

 

Portada de la campanya a change.org

Portada de la campanya a change.org | change.org

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: