El lateral del cotxe
El lateral del cotxe | J. Tardós

 

 

Un petit accident de trànsit ha tingut lloc el matí del 25 de juliol a la plaça del Pi. Un fort cop ha espantat comerciants i clients que es trobaven a l'Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra o fent la compra al supermercat.

 

Un cotxe que circulava per la carretera ha xocat amb la cantonada d'un camió, perdut el retrovisor i obert en canal tot el lateral de la seva carrosseria. El camió, aparcat correctament, ha avançat un metre degut a l'impacte.

 

L'altre vehicle ha continuat endavant uns quants metres més fins aturar-se en doble fila. El conductor ha baixat del vehicle i, en veure que el camió no havia patit desperfectes notables, ambdós han estat d'acord en no fer el comunicat d'accident.

 

El conductor del vehicle afectat ha marxat sobresaltat però sense haver patit lesions. 

 

Conductors durant l'incident
Conductors durant l'incident | J. Tardós