Petit però impactant accident a la plaça del Pi

by | jul. 25, 2018 | Successos

El lateral del cotxe

El lateral del cotxe | J. Tardós

 

 

Un petit accident de trànsit ha tingut lloc el matí del 25 de juliol a la plaça del Pi. Un fort cop ha espantat comerciants i clients que es trobaven a l'Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra o fent la compra al supermercat.

 

Un cotxe que circulava per la carretera ha xocat amb la cantonada d'un camió, perdut el retrovisor i obert en canal tot el lateral de la seva carrosseria. El camió, aparcat correctament, ha avançat un metre degut a l'impacte.

 

L'altre vehicle ha continuat endavant uns quants metres més fins aturar-se en doble fila. El conductor ha baixat del vehicle i, en veure que el camió no havia patit desperfectes notables, ambdós han estat d'acord en no fer el comunicat d'accident.

 

El conductor del vehicle afectat ha marxat sobresaltat però sense haver patit lesions. 

 

Conductors durant l'incident

Conductors durant l'incident | J. Tardós

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: