Sol i calor durant el cap de setmana

by | jul. 26, 2018 | Méteo

Infants a la piscina d'El CLub

Infants a la piscina d'El CLub | Club Bellaterra

 

 

Els últims dies de la setmana es presenten calorosos. El sol no desapareixerà durant tot el cap de setmana i la tònica serà continua i estable. Farà calor i, sobretot durant el dijous es pot arribar als 33 graus. Si bé és cert que durant el divendres la temperatura serà lleugerament més suau, seguirem notant temperatura d'estiu, igual que durant tot el cap de setmana. El dissabte es podria veure alguna petita nuvolada, que no hauria d'afectar en forma de precipitació. Durant el diumenge, el cel serà clar i la temperatura pot tornar a sobrepassar els 30 graus.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: