Atenció si heu d’agafar la Renfe aquest cap de setmana

by | jul. 27, 2018 | Societat

 

 

Convoquen vaga a RENFE i ADIF

Convoquen vaga a RENFE i ADIF | Cedida

 

 

El sindicat CGT ha convocat al conjunt de l'estat espanyol un pla d'aturades parcials, pel divendres 27 de juliol, a les empreses Renfe i Adif amb l'objectiu de recuperar els drets perduts aquests últims anys. La convocatòria afecta, per tant, el servei de Rodalies que passa per Cerdanyola del Vallès. Les vagues es podrien estirar al cap de setmana, però no està confirmat. Renfe ha posat un telèfon d'atenció per als usuaris el 912320320, al portal de 'renfe.com' i 'rodaliesdecatalunya.com' i un telèfon d'informació pel servei de rodalies 900410041.

 

 

Les aturades es volen allargar durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, segons ha anunciat el sindicat. El sindicat justifica la mobilització per recuperar el poder adquisitiu perdut, contra l'externalització de serveis, per la contractació de nou personal i contra la negativa de l'empresa de crear un holding entre les companyies Adif i Renfe per fer front al repte de la liberalització del sector ferroviari. El ministeri de Foment ha aprovat un pla de serveis mínims amb l'objectiu de garantir l 66% del servei en les hores punta i del 33% en les hores vall. En la resta del dia el servei serà l'habitual.

 

Rodalies de Catalunya, tant els trens regionals o de Rodalies, prestaran un 66% de la capacitat de servei i un 33% en les hores de menys circulació. 

  

  

  

La mobilitat dels viatgers dels trens de llarga distància convencional i alta velocitat serà d'un 78%. 

  

  

  

El ministeri de Foment ha establert que els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació de la convocatòria de la vaga podran demanar el bescanvi de bitllet o el reemborsament del bitllet sense cap cost addicional a les diferents estacions i agències de viatges. 

 

 

  

  

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: