El president de la Generalitat, Quim Torra, visita Bellaterra

by | jul. 27, 2018 | Política

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller d'Interior, Miquel Buch, saludant al cos de Bombers

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller d'Interior, Miquel Buch, saludant al cos de Bombers | ACN

 

 

El president de la GeneralitatJoaquim Torra va visitar el parc de Bombers de la Generalitat de Catalunya situat al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona, el 26 de juliol.

 

Torra, acompanyat pel conseller d'Interior Miquel Buch, va saludar i recollir les peticions de la direcció general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments. L'objectiu, complir amb el pla estratègic del cos 2017-2022 i els objectius fixats en el projecte Bombers 2025, que treballen per garantir la capacitat d’actuació del cos i la millora en la coordinació de les emergències a tota Catalunya. 

 

Reivindicacions del cos de Bombers

 

Entre les reclamacions van figurar la d'incorporar més personal, adequar la flota de vehicles i d’estructures de suport operatiu, així com de material i equipament necessaris, entre d’altres. El President, indiquen des de la Generalitat, es va comprometre a vetllar per les seves necessitats. A més, també demanen fer efectiu l’augment d’un 10% en el pressupost anual actual per al 2019, que suposa una inversió inicial de 20 milions, i d’un 50% del pressupost anual actual fins al 2025.

 

La visita de Joaquim Torra va coincidir amb l'extinció d'un incendi a pocs metres, ja que un camió es va calcinar a la B-30 – via paral·lela a l'AP-7 -, escampant el foc a la zona de matolls tocant al campus de la UAB. 

 

Moment de la visita al centre de control

Moment de la visita al centre de control | ACN / Generalitat

 

Torra i Buch al parc de Bombers de la UAB

Torra i Buch al parc de Bombers de la UAB | ACN / Generalitat

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: