Continua la calor intensa durant els pròxims dies

by | jul. 30, 2018 | Méteo

 

Terrenys de la UAB darrere l'estació de Bellaterra

Terrenys de la UAB darrere l'estació de Bellaterra | Laia TR

 

 
 

 

El dilluns inicia igual que ha acabat la setmana: amb sol i altes temperatures, que s'allargaran durant les pròximes hores. El dimarts serà, si cap, més calorós, ja que durant tot el dia rondarem els 30 graus i, fins i tot, arribarem a màximes de 34 graus als voltants de les 15 h.

 

El dimecres és possible que baixi lleugerament la temperatura, però la sensació de calor no desapareixerà. El sol, doncs, serà el protagonista dels primers dies de la setmana.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: