Els regidors durant el Ple Municipal del 26 de juliol
Els regidors durant el Ple Municipal del 26 de juliol | Mónica García

 

 

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha convocat un Ple Extraordinari el dimarts 31 de juliol per buscar l'aprovació definitiva de la modificació del pressupost que inclou el Pla d'Inversions de l'any 2018. Aquesta sessió plenaria, que tindrà lloc a les 8.30 h a l'Ajuntament de Cerdanyola, debatrà també les al·legacions presentades per l'oposició.

 

Després que el 30 de juny el Ple donés llum verda a la modificació del pressupost municipal amb els vots a favor de PDeCAT, ERC i el regidor no adscrit, i l'abstenció d'ICV-EUIA, es va obrir el període de presentació d'al·legacions. En aquest procés, el PSC ha presentat un seguit d'al·legacions que el govern proposa desestimar.

 

Les al·legacions del PSC inclouen incrementar les partides pressupostades al Consell d'Infants, a l'EMD, a la intervenció de millora del carrer Pio Baroja, a la pavimentació de la via pública i al material divers. A més, el PSC proposa que s'elimini la partida destinada a l'adquisició de patrimoni en cas que no hi hagi una concreció de la necessitat d'adquirir nou patrimoni, i que es concreti la partida de Reforma i rehabilitació de la Torre Vermella a un projecte específic.

 

Així, alhora que el govern proposa desestimar aquestes al·legacions, demana al plenari que aprovi de forma definitiva la modificació de crèdit del pressupost vigent – una corrent i l'altra d'inversions – amb un total de 10,8 milions d'euros.