Les línies d’autobús canvien els horaris durant el mes d’agost

by | jul. 30, 2018 | Societat

Parada d'autobús i autobús a la plaça del Pi

Parada d'autobús i autobús a la plaça del Pi | Laia TR

 

 

Les línies urbanes i interurbanes d'autobús municipals modificaran els seus horaris i servei durant el mes d'agost. Així, entre l'1 i el 31 d'agost, la línia SU2 Bellaterra-Cerdanyola-Can Cerdà restarà sense servei, i les línies SU1 i SU3 modificaran la seva freqüència de pas.

 

La SU1 Canaletes-Can Coll-Flor de Maig tindrà un interval de pas de 60 minuts de dilluns a dissabte. La primera sortida des de Can Coll serà a les 9.02 h i l'última a les 20.02 h. Des del CAP Canaletes (avinguda de Canaletes/carrer de la Costa) la primera sortida serà a les 8.30 h i la darrera a les 19.30 h. Aquesta línia no oferirà servei els diumenges i festius.

 

La SU3 Renfe – UAB – CAP Canaletes també tindrà un interval de pas de 60 minuts de dilluns a dissabte. La primera sortida des de Renfe-UAB serà a les 9.30 h i l’última a les 20.30 h. Des del CAP Canaletes, la primera sortida es produirà a les 9.00 h i la darrera a les 20.00 h. Tampoc hi haurà servei d’aquesta línia els diumenges i festius.

 

Pel que fa a les línies interurbanes, les línies 648 Montcada-UAB-Bellaterra i A7 Cerdanyola-Barcelona (per carretera d'Horta) restaran sense servei entre l'1 i el 31 d'agost. A més, en les línies A4 (Barcelona – Cerdanyola – Sant Cugat), B7 (Cerdanyola – Sant Cugat – Rubí), B1 (Cerdanyola – Badia – Barberà – Sabadell) i B2 (Sabadell – Cerdanyola – Ripollet), l'horari dels dies feiners passarà a ser l'habitual dels dissabtes de tot l'any.

 

La línia e3 (Barcelona-Cerdanyola-UAB) tindrà un interval de pas de 45 minuts els dies feiners. Els diumenges i festius l'interval serà de 80 minuts. A més, els dissabtes, diumenges i festius els autobusos només arribaran fins a la ronda de Serraperera/Renaixement.

 

Podeu consultar els recorreguts de les línies d'autobús al web municipal o al web de Moventis

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: