Més talls de servei a la línia S2 des de Bellaterra

by | jul. 30, 2018 | Societat

Edifici de l'estació de Bellaterra

Edifici de l'estació de Bellaterra | Laia TR

 

 

A l'important tall de la línia S2 Sabadell de ferrocarrils, previst fins el 10 de setembre i entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu Gràcia, s'hi ha sumat un altre tall, aquest cop nocturn i entre les estacions de Bellaterra i Sant Quirze.

 

Els passatgers que vagin direcció Sabadell durant les nits del 30, 31 de juliol i 1, 2, 5, 6, 7, 8 i 9 d’agost hauran d'agafar un autobús des de l'estació de Bellaterra. També tindran l'opció d'agafar un segon autobús per anar fins a Sant Quirze – amb parada a Universitat Autònoma. Ambdós transports substitutoris sortiran des de l'estació de Bellaterra. 

 

En concret la reducció de l'horari afectarà de la següent manera:

  

  

– Les nits de diumenge fins al 12 d'agost, els últims trens sortiran des de Sant Quirze a les 21:44 i des de plaça Catalunya a les 20:50. 

  

  

– Les nits de dilluns a dijous fins al 2 d'agost, l'últim tren sentit Barcelona sortirà des de Sant Quirze a les 21:50, mentre que la darrera sortida des de plaça Catalunya serà a les 21:00. 

  

  

– Entre el 6 i el 9 d'agost, les nits de diumenge a dijous l'últim tren sentit Barcelona també sortirà de Sant Quirze a les 21:44, mentre que el darrer des de plaça Catalunya serà a les 20:52. 

  

  

Els horaris es poden consultat al web de FGC.

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: