El Consell Comarcal del Vallès aposta per l’eficiència energètica

by | jul. 31, 2018 | Societat

Les obres a l'edifici 2 ja han començat

Les obres a l'edifici 2 ja han començat | CCVO

 

 

Durant el mes de juliol han començat les obres de millora als edificis i al recinte del Consell Comarcal. Aquestes obres, tenen tres objectius bàsics: d'una banda, la millora de les condicions de treball, confort i estada dels treballadors i treballadores de la institució, adequant els espais; d'altra banda, la millora de l'eficiència energètica dels edificis i el recinte, amb millores d'enllumenat, aïllament i energia fotovoltaica; i també l'adaptació de espai a les necessitats actuals del Consell, que requereix una ampliació d'espais.

 

Les obres tenen diferents fases que es desenvoluparan durant el segon semestre de 2018. S'han planificat per tal que siguin realitzades en la seva gran part durant els mesos d'estiu, per tal de coincidir amb el període de vacances del personal.

 

Les obres a l'edifici 2 han començat a mitjans juliol i s'allargaran fins el 14 de desembre i impliquen que l'edifici hagi d'estar desocupat. Els treballs comportaran l'enderroc d'envans existents, l'adaptació de l'espai, la creació del nou accés al nou espai de menjador i cuina,  la construcció de tot el volum d'obra nova, la substitució del fals sostre i l'obertura d'una sortida d'emergències posterior.

 

Les obres a l'edifici 1 començaran després de l'estiu i s'allargaran fins el 14 de desembre. En aquest edifici es treballarà en diferents fases i es centraran en: el canvi de tancaments de finestres, el canvi de l'aïllament tèrmic interior (zona coberta 1a planta), el canvi d'enllumenat de les sales centrals i passadissos i la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l'edifici 2 que donaran servei als edificis.

 

En paral·lel a les obres de l'edifici 1 i 2 es treballarà a l'exterior dels edificis, al recinte comarcal. En aquest cas es vol dignificar l'espai i poder establir una zona de vianants que connecti els dos edificis, el mòdul, la zona de menjador i l'aparcament, el 2019. També s'ampliarà la zona d'aparcament amb un espai d'aparcament rústic. Es canviarà l'enllumenat per assegurar l'eficiència energètica i s'eliminarà l'antic dipòsit de reg. També es realitzaran treballs de millora forestal per tal de garantir la seguretat de tothom.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: