Amb verd, els trams en què es dividirà la manifestació
Amb verd, els trams en què es dividirà la manifestació | ANC

 

 

Els dos trams assignats al Vallès Occidental – el 36 i 37 – seran el punt de partida d'una ona de so que recorrerà la Diagonal, durant la manifestació de la Diada de l'11 de setembre a Barcelona.

 

L'ANC, Òmnium Cultural i AMI ja han donat a conèixer els detalls de la manifestació que preveuen fer la Diada d'enguany i que consistirà en una concentració a l'avinguda de la Diagonal de Barcelona que guardarà silenci fins que, a les 17.14 hores, una onada recorrerà la via barcelonina des de Glòries fins al Palau Reial.

 

Aquest any, la mobilització, que s’anomena ‘Diada per la República catalana’, durà com a lema ‘Fem la República catalana’. L’Assemblea ha enviat un clar missatge: “la societat civil seguirà mobilitzada per implementar el mandat de l’1 d’octubre. És a dir, fins a aconseguir la plena independència i constituir la República catalana”.

 

L’objectiu de l’entitat és omplir la Diagonal, des de Glòries fins a Palau de Pedralbes, per la qual cosa s’han habilitat 38 trams al llarg de l’avinguda per inscriure-s’hi. Com en anteriors ocasions, el Vallès Occidental li han estat assignat uns trams determinats, en concret, el 36 i 37, que corresponen a Diagonal amb els carrer Padilla fins a Castillejos. Es tracta doncs, de la cua (o inici, segons es miri) de la manifestació.

 

Inscriure's en un tram clica aquí

 

Detall dels dos trams destinats al Vallès Occidental, a tocar de Glòries
Detall dels dos trams destinats al Vallès Occidental, a tocar de Glòries | ANC

 

 

 

Horaris 

 

A les 16 h es recomana que tothom sigui al seu tram amb la samarreta. A les 17.14 h està previst aconseguir un silenci sepulcral que serà trencat per una gran onada que ha de recórrer la capital catalana. L’onada començarà a un dels extrems de la Diagonal, concretament a la intersecció amb el carrer Castillejos (on hi haurà els vallesans), i a mesura que avanci, s’expandirà fins a arribar a l’altra punta de la ciutat. Allà, es durà a terme un acte amb diversos parlaments i elements.