Els vallesans donaran el tret de sortida a la Diada de l’11-S a Barcelona

by | jul. 31, 2018 | Societat

Amb verd, els trams en què es dividirà la manifestació

Amb verd, els trams en què es dividirà la manifestació | ANC

 

 

Els dos trams assignats al Vallès Occidental – el 36 i 37 – seran el punt de partida d'una ona de so que recorrerà la Diagonal, durant la manifestació de la Diada de l'11 de setembre a Barcelona.

 

L'ANC, Òmnium Cultural i AMI ja han donat a conèixer els detalls de la manifestació que preveuen fer la Diada d'enguany i que consistirà en una concentració a l'avinguda de la Diagonal de Barcelona que guardarà silenci fins que, a les 17.14 hores, una onada recorrerà la via barcelonina des de Glòries fins al Palau Reial.

 

Aquest any, la mobilització, que s’anomena ‘Diada per la República catalana’, durà com a lema ‘Fem la República catalana’. L’Assemblea ha enviat un clar missatge: “la societat civil seguirà mobilitzada per implementar el mandat de l’1 d’octubre. És a dir, fins a aconseguir la plena independència i constituir la República catalana”.

 

L’objectiu de l’entitat és omplir la Diagonal, des de Glòries fins a Palau de Pedralbes, per la qual cosa s’han habilitat 38 trams al llarg de l’avinguda per inscriure-s’hi. Com en anteriors ocasions, el Vallès Occidental li han estat assignat uns trams determinats, en concret, el 36 i 37, que corresponen a Diagonal amb els carrer Padilla fins a Castillejos. Es tracta doncs, de la cua (o inici, segons es miri) de la manifestació.

 

Inscriure's en un tram clica aquí

 

Detall dels dos trams destinats al Vallès Occidental, a tocar de Glòries

Detall dels dos trams destinats al Vallès Occidental, a tocar de Glòries | ANC

 

 

 

Horaris 

 

A les 16 h es recomana que tothom sigui al seu tram amb la samarreta. A les 17.14 h està previst aconseguir un silenci sepulcral que serà trencat per una gran onada que ha de recórrer la capital catalana. L’onada començarà a un dels extrems de la Diagonal, concretament a la intersecció amb el carrer Castillejos (on hi haurà els vallesans), i a mesura que avanci, s’expandirà fins a arribar a l’altra punta de la ciutat. Allà, es durà a terme un acte amb diversos parlaments i elements.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: