El futur nou Director d'El Club, Iñaki Jorquera
El futur nou Director d'El Club, Iñaki Jorquera | Cedida

 

 

  

El bellaterrenc Iñaki Jorquera assumirà la Direcció Comercial d'El Club Bellaterra a partir del pròxim 1 de setembre. Així ho ha anunciat la Junta Directiva del Club Bellaterra, l'última setmana de juliol.

 

 

Jorquera agafarà el relleu de la mà de Marc Rossinés qui, després de 23 anys promovent l'esport a Bellaterra, iniciarà un projecte empresarial propi. Rossinés va arribar l'any 1997 a la comunitat, quan només tenia 21 anys. Llavors va assumir la direcció del Gimnàs Bellaterra – un petit local situat al costat de l'actual Farmàcia i traspassat per part d'Ofe Rigart. Ja l'any 2001, va encapçalar la direcció d'El Club.

 

  

Rossinés recorda així els inicis del club esportiu: “El Club disposava d'una pista de tenis una mica atrotinada, una pista de futbol igual, una piscina exterior… però tenia molt carisma i tradició, fet que em va enamorar”.

 

  

Jorquera, amb arrels a Bellaterra

 

  

Respecte qui ocuparà el seu lloc, Iñaki Jorquera, també té arrels a Bellaterra. És llicenciat en Educació Física, especialista en activitats dirigides i instructor de Pilates i entrenaments personals. També en representació del Club, va jugar molts anys a l'equip sènior de futbol-sala del Club Bellaterra.

 

És pels seus coneixements i experiència professional que El Club ha apostat per ell, per tal de, com afirmen, “dibuixar el nou rumb que ha de traçar l'activitat física d'El Club, amb noves il·lusions, nous serveis, i sobretot, aconseguir arrossegar als socis i abonats a realitzar exercici físic habitualment, ja sigui en el gimnàs, en la piscina, en el pàdel o fent un partidet de futbol 3×3 (amb nova pista!), entre d'altres, tot amb un assessorament personalitzat”.

  

Per una banda, la Junta Directiva ha volgut agrair l'acompanyament de Marc Rossinés durant tots aquests anys, de qui afirmen ha estat “la cara amable i propera al soci, amb la qual sempre et venia de gust veure't i tenir-hi contacte”. En concret han agraït que Rossinés hagi “tingut cura de la nostre salut, preparat campionats de tota mena, coordinat equips i professionals de diferents àmbits, organitzat esdeveniments, etc.”

  

Per l'altra, han desitjat molts encerts a Jorquera en la nova etapa que s'iniciarà el pròxim 1 de setembre, un mes que, segons l'entitat esportiva, “vindrà ple d'activitats tant al Club com a Bellaterra“.

 

Llegeix la carta amb la qual Marc Rossinés s'acomiadava