Els taxistes de Cerdanyola ofereixen serveis mínims

by | ag. 1, 2018 | Societat

 

Els taxistes de Cerdanyola segueixen la vaga indefinida

Els taxistes de Cerdanyola segueixen la vaga indefinida | Radio Taxi del Vallès

 

 

El sector del taxi de Cerdanyola del Vallès està en vaga indefinida, després que diferents sindicats del sector anunciessin aquesta mesura en protesta a la decisió del TSJC sobre les llicències d'Uber i Cabify.

 

Segons explica el col·lectiu de taxistes de Cerdanyola al TOT, l'empresa de transport Radio Taxi del Vallès ha disposat 5 vehicles per abastir els serveis mínims a Cerdanyola, Barberà del Vallès, Ripollet, Badia del Vallès i Montcada i Reixac.

 

Amb aquests cinc taxis s'atendrà de forma gratuïta a persones amb mobilitat reduïda, gent gran i dones embarassades, iamb destí a hospitals i Centres d'Atenció Primaria.  

 

El motiu de la vaga és una nova polèmica pels VTC a l'AMB. Els taxistes reivindiquen la seva disconformitat amb la suspensió cautelar del decret que limita les llicències de VTC a l'AMB. Aquesta suspensió arriba per una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en referència al decret de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que limita el nombre de llicències VTC, utilitzades per plataformes com Uber o Cabify. La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) va presentar un recurs contra el decret de l'AMB i el TSJC ha pres aquesta decisió.

 

Llegeix la carta que el col·lectiu de taxistes de Cerdanyola ha escrit durant els dies de vaga.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: