Accés gratuït a les piscines municipals pels més vulnerables durant l’onada de calor

by | ag. 2, 2018 | Societat

 

La piscina de Montflorit

La piscina de Montflorit | Lali Álvarez

 

 

  

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha obert l'accés gratuït de les piscines descobertes municipals de 15 a 19 h per als col·lectius vulnerables. L'accés gratuït estarà habilitat durant els dies d'emergències per onada de calor. El Pla de Protecció Civil PROCICAT està activat en fase d'alerta per onada de calor i es preveu que es mantingui els pròxims dies.

 

Així, s'obre l’accés a les piscines del Bosc Tancat, Montflorit i Turonet de manera gratuïta i com a mesura excepcional als infants fins a 13 anys, a les persones a partir de 65 anys i dones embarassades. Aquesta actuació s’aplicarà els dies en què el grau de perill sigui alt o molt alt (taronja o vermell respectivament), a partir de les 3 de la tarda i fins a les 7 del vespre. L’accés es limitarà a l’aforament de les instal·lacions del Bosc Tancat.

 

Per saber si ens trobem en un grau de perill alt o molt alt, l’Ajuntament recomana consultar les informacions meteorològiques que s’aniran publicant a la web i als perfils de què disposa l’Ajuntament a les xarxes socials Facebook i Twitter. De la mateixa manera, tant la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya com el Servei Meteorològic de Catalunya ofereixen també aquesta informació. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: