Benseny al costat del president de l'EMD, durant el passat ple de l'EMD el mes de juliol
Benseny al costat del president de l'EMD, durant el passat ple de l'EMD el mes de juliol | Laia TR

 

 

Durant el mes d'agost, Cerdanyola del Vallès tindrà dues alcaldesses accidentals que ocuparan el càrrec de l'alcalde Carles Escolà durant el seu període de vacances. Aquestes seran la 2a Tinenta d'Alcaldia Contxi Haro i la 3a Tinenta d'Alcaldia i bellaterrenca, Laura Benseny.

 

Per resolució d'alcaldia, ambdues seran les alcaldesses accidentals durant el mes d'agost: Haro entre el 6 i el 19 d'agost i Benseny del 20 d'agost al 2 de setembre. 

 

Benseny serà, a la vegada, l'alcaldessa més jove de la història de Cerdanyola. Nascuda l'any 1993, ha crescut a Bellaterra, és historiadora i ha format part durant molts anys del Grup Escolta Bellaterra, entre altres. L'alcalde, Carles Escolà, es reincorporarà el dilluns 3 de setembre

 

La 2a Tinenta d'Alcaldia, Contxi Haro
La 2a Tinenta d'Alcaldia, Contxi Haro | Cerdanyola.info