L'equip del nou restaurant, botiga i take away, Bellateca

Part de l'equip del nou restaurant, botiga i “take away”, Bellateca | Laia TR

 

 

 

Bellaterra ha guanyat 3 comerços nous en 1 de sol. Es tracta de la botiga gourmet, “take away” i servei de menjador Bellateca, que ja ha obert les seves portes a l'avinguda Josep Maria Marcet 3, al centre de Bellaterra.

  

  

Ubicats a l'antic espai del restaurant Blanc, la nova Bellateca ofereix des de dinars fins a encàrrecs personalitzats, botiga de productes específics, saludables, de proximitat i també menjar per emportar.

  

  

És el lloc on molts bellaterrencs poden comprar menjar per emportar, adquirir productes d'alimentació específics o gaudir del servei de menjador en la nova sala reformada o jardí. L'horari és de matins i fins les 20.30 h entre setmana, divendres i dissabtes fins a les 21 h i diumenges fins a les 17 h. El dimarts és el dia de descans setmanal.

 

 

El restaurant Bellateca

El restaurant Bellateca | Laia TR

 

 

Fer un “Teca Bol” personalitzat

 

  

El local disposa també d'un espai per personalitzar i escollir els ingredients del teu plat. Es tracta del concepte “Teca Bol“, inspirat en el concepte de sushi, però deconstruït. Un plat típic de la cuina hawaiana que contempla peix cru o marinat amb verdures variades per a obtenir un àpat complet, equilibrat i amb tots els nutrients.

  

  

El menjar de la carta és saludable i a la vegada tradicional. Amb un gran equip format per 6 persones, la idea és potenciar el menjar per emportar, que va canviant tot sovint i coincideix amb el que es pot menjar a la sala. Una important inversió que ha deixat un espai cuidat, agradable i diàfan on gaudir d'un servei a mida.

 

 

El cap de setmana ofereixen rostisseria: canelons, croquetes, nuggets, pollastres a l'ast…i també fan menjar per encàrrec amb un o dos dies d'antelació, segons comanda.

 

Opcions per elaborar el teu Teca Bowl

Opcions per elaborar el teu Teca Bowl | Laia TR

 

 

 

Una botiga de productes específics

 

  

Coses diferents. Els clients de la Bellateca trobaran una oferta de productes que no trobarien a un supermercat convencional. Productes específics perquè els bellaterrencs no hagin de desplaçar-se a Sant Cugat, o d'altres poblacions, si en busquen. Estem parlant de cerveses sense gluten, delícies de formatge ideal per aperitius, cremes de xocolata sense oli de palma, selecció de vins i de caves, begudes de coco o aloe vera, càpsules de cafè orgànic compatibles amb les cafeteres Nespresso, entre moltes d'altres que podeu descobrir si us hi acosteu.

 

 

Part de la botiga de la Bellateca

Part de la botiga de la Bellateca | Laia TR