S’obren els ajuts per reformar plataformes elevadores

by | ag. 3, 2018 | Cerdanyola

 

  

 

 

Plataforma elevadora

Plataforma elevadora | Vimec

 

 

Des del 21 de juliol i fins al 30 de setembre de 2018 està oberta la convocatòria per la concessió d'ajuts per adaptar les plataformes elevadores o els ascensors de velocitat lenta, inferior a 0,15 m/s a les exigències del Reial decret 1644/2008.

 

L'ajut fa referència a un tipus d'aparells elevadors que se solen fer servir per a la mobilitat vertical en l'àmbit domèstic en aquelles llars amb més d'una planta per a persones que tenen una mobilitat reduïda.

 

Poden ser beneficiàries d'aquests ajuts les unitats familiars o de convivència que tinguin entre els seus membres alguna persona amb mobilitat reduïda, disposin d'un nivell baix de renda i tinguin en el seu domicili habitual la plataforma elevadora o ascensor objecte de la reforma, l'ús de la qual és imprescindible per al desenvolupament de la seva vida quotidiana.

 

L'import de la subvenció és del 100% de les despeses de la reforma amb un límit de 3.500€.

 

Les sol·licituds es poden presentar al web de tràmits de la Generalitat o presencialment a qualsevol oficina de gestió empresarial. Per més informació poden trucar al 012, enviar un mail: bustia-assi.emo@gencat.cat o trucant a la Sotsdirecció General de Seguretat Industrial (telèfon: 932.285.757)

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: