Nova oportunitat per gaudir d’una visita guiada a l’exposició ‘Abans de l’Alba’

by | ag. 17, 2018 | Societat

Part de l'exposició 'Abans de l'Alba'

 

Els bellaterrencs i vallesans que ho vulguin tenen una altra oportunitat per gaudir d'una visita guiada a l'exposició 'Abans de l'Alba', que els permetrà entendre millor què és allò que els envolta. L'exposició neix amb la voluntat de mostrar la vinculació entre els treballs de recuperació del patrimoni històric i l'expansió de les infraestructures i equipaments que avui configuren el Parc de l'Alba.

 

Després de més de 30 anys de treballs arqueològics i de 57 intervencions, és possible reconstruir la història d'aquest terrirori, situat entres les serres de Collserola i Galliners i els nuclis urbans de Cerdanyola i Sant Cugat, tot apropant-se a la vida de les comunitats humanes que el van habitar.

 

L'exposició també ens mostra un fràgil llegat històric, del que sovint només en queden unes poques fosses i alguns objectes, i ens recorda la responsabilitat que tenim de transmetre'l a les generacions futures, tant des de la societat civil com des de les administracions públiques.
 
 
La mostra 'Abans de l'Alba: Recerca i patrimoni a la Plana del Castell' es podrà veure del 6 de juny al 2 de setembre al Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver (Carrer de València, 19, Cerdanyola). 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: