La bellaterrenca Txell Playà, medalla de plata en salt de llargada

by | ag. 22, 2018 | Esports

Txell Playà ha aconseguit la medalla de plata

 

 

Txell Playà ha aconseguit la medalla de plata en el Campionat d'Europa Absolut, disputat aquests dies a Berlín, en la modalitat de salt de llargada T11, una modalitat per a atletes amb disminució visual.

 

En el primer salt, l'atleta batia el rècord del campionat, assolint una marca de 4,73 metres. No obstant això, en la quarta ronda la sueca Viktoria Karlsson igualava la seva marca i es col·locava en la primera posició, gràcies al seu segon millor salt. En els dos darrers intents, la saltadora catalana no va poder superar la seva marca, mentre que la sueca assolia en el penúltim intent els 4,76 metres i en el darrer intent, els 4,77 metres, marca final que la va alçar com a campiona.

 

Tot i els 4 centímetres que van separar ambdues esportistes, l'atleta del Club Muntanyenc es mostra satisfeta: “Ha estat una gran experiència. Després d'un any complicat, amb algunes lesions i complicacions, la fita assolida representa l'esforç constant”.

 

Txell Playà ja havia aconseguit una medalla de plata (100 metres) i una de bronze (salt de llargada) en els Jocs Europeus Paralímpics de la Joventut, en sub-20, el 2015 a Croàcia. No obstant això, era en la modalitat T12.

 

Enguany, després d'una pèrdua de visió virtual pel cansament, l'atleta competeix en una categoria de persones amb més discapacitat visual: la T11. Tot i el canvi, arribava als Campionats d'Europa Absoluts amb la segona millor marca (4,98 metres), distància assolida per la guanyadora de l'or en els Jocs Paralímpics de Rio 2016.

 

“Ara els meus objectius són classificar-me pel Mundial de Dubai, celebrat el novembre del 2019, i els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020“, respon Txell Playà quan és preguntada pels seus objectius esportius.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: