El temps previst per l’última setmana d’agost

by | ag. 27, 2018 | Méteo

 

 

Un tram del Camí Verd a Bellaterra

 

 

Els últims dies d'agost vindran marcats pels núvols i el cel es mantindrà relativament tapat durant les pròximes hores a Bellsterra i al Vallès Occidental. Durant el dilluns es preveu que el sol no es deixi veure en cap moment i els núvols seran els protagonistes del dia. La temperatura no superarà els 27 graus i la mínima serà de 23.

 

El dimarts al matí el temps seguirà igual. Amb núvols, que escamparan una mica durant el migdia. A la tarda, però, tornaran a tapar el cel. El dimecres pujarà lleugerament la temperatura i les màximes rondaran els 29 graus. De totes maneres, també serà un dia amb cel tapat.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: