Els dos guanyadors al Campionat d'Europa a Dublin
Els dos guanyadors al Campionat d'Europa a Dublin | twitter propis

 

 

La UAB guanya! El Campionat d'Europa de natació paralímpica del 13 al 19 d'agost a Dublín ha tingut de protagonistes a Núria Marquès, estudiant de Fisioteràpia, i Òscar Salguero, alumne de Medicina. 

 

Marquès s'ha proclamat campiona d'Europa de 100 metres esquena i en 200 metres estils. Ha obtingut 4 medalles de plata, (100 metres braça, 400 metres estil lliure, 100 metres relleus i 100 metres estil lliure), 2 de bronze (100 metres papallona i 50 metres estil lliure) i 2 d’or. Amb els europeus de Dublín,  ha aconseguit superar el seu rècord de medalles en competicions internacionals. 

 

Salguero s'ha convertit en campió d'Europa en 100 metres braça amb un nou rècord d'Espanya d'1:09:24. A més, d'obtenir la medalla de plata en relleu 4×1000 metres estils. Aquesta medalla d'or se suma a les obtingudes als Jocs Paralímpics de Río 2016 i al Mundial de Mèxic del 2917, fent la 'triple corona'.