Un sopar a la fresca anterior
Un sopar a la fresca l'any 2017 | Cedida

 

 

Per tancar el mes d'agost – concretament el dia 30 d'agost – l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra celebrarà la 5a edició d'un Sopar a la Fresca al Centre Cívic de Bellaterra.

  

La trobada serà a les 20.30 h i l'entitat independentista ja ha convidat a tots els bellaterrencs i bellaterrenques a assistir-hi. Pel que fa al menjar, l'haurà de portar cada assistent al sopar i, en canvi, l'associació n'oferirà la beguda. L'objectiu, segons afirmen, serà informar sobre les primàries de l'entitat, la celebració de l'11 de setembre d'aquest any i també transmetre d'altres missatges.

 

L'acte també tractarà el primer any de commemoració de l'1-O – dia del referèndum d'independència l'any 2017 – i disposarà d'una guardiola on es podran fer aportacions econòmiques per l'anomenada “caixa de resistència”. 

 

  

Mobilitzats per la República Catalana

 

Paral·lelament els seus membres ja treballen en la preparació de la manifestació de la Diada de l'11 de setembre d'enguany, una diada que vol ser “per la República” amb l'eslogan “11-S, 1-O, Fem la República Catalana“.

  

Les inscripcions pel sopar a la fresca es poden fer a bellaterra@assemblea.cat i per la manifestació de la diada a Barcelona a diada.assemblea.cat. Des de Bellaterra en sortiran diferents autocars.

 

 

Cartell de l'acte
Cartell de l'acte | ANC Bellaterra