L’ANC convida als veïns a assistir a un sopar a la fresca

by | ag. 28, 2018 | Societat

Un sopar a la fresca anterior

Un sopar a la fresca l'any 2017 | Cedida

 

 

Per tancar el mes d'agost – concretament el dia 30 d'agost – l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra celebrarà la 5a edició d'un Sopar a la Fresca al Centre Cívic de Bellaterra.

  

La trobada serà a les 20.30 h i l'entitat independentista ja ha convidat a tots els bellaterrencs i bellaterrenques a assistir-hi. Pel que fa al menjar, l'haurà de portar cada assistent al sopar i, en canvi, l'associació n'oferirà la beguda. L'objectiu, segons afirmen, serà informar sobre les primàries de l'entitat, la celebració de l'11 de setembre d'aquest any i també transmetre d'altres missatges.

 

L'acte també tractarà el primer any de commemoració de l'1-O – dia del referèndum d'independència l'any 2017 – i disposarà d'una guardiola on es podran fer aportacions econòmiques per l'anomenada “caixa de resistència”. 

 

  

Mobilitzats per la República Catalana

 

Paral·lelament els seus membres ja treballen en la preparació de la manifestació de la Diada de l'11 de setembre d'enguany, una diada que vol ser “per la República” amb l'eslogan “11-S, 1-O, Fem la República Catalana“.

  

Les inscripcions pel sopar a la fresca es poden fer a bellaterra@assemblea.cat i per la manifestació de la diada a Barcelona a diada.assemblea.cat. Des de Bellaterra en sortiran diferents autocars.

 

 

Cartell de l'acte

Cartell de l'acte | ANC Bellaterra

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: