Bellaterrencs a l'autocar l'any 2017
Bellaterrencs a l'autocar l'any 2017 | J. Tardós

 

 

El migdia de la Diada Nacional de Catalunya, l'11 de setembre a les 13.45 h, sortiran des de la plaça del Pi de Bellaterra, 1 o 2 autocars contractats per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra, en direcció l'avinguda Diagonal de Barcelona.

 

  

  

Per a la Diada d'enguany, l'ANC aposta per omplir la Diagonal “de dignitat” i recuperar “la força popular per donar forma al mandat que vam votar massivament l'1 d'octubre del 2017”. La consigna, “seguir mobilitzats” i aprofitar la jornada com “el millor aparador perquè el món visualitzi la revolució catalana”.

 

 

  

  

Els bellaterrencs que vulguin assistir-hi poden inscriure's al web diada.assemblea.cat o trucant al 93 655 98 57. Per adquirir la samarreta cal dirigir-se al quiosc i llibreria Paper's – ubicat a la plaça del Pi de Bellaterra – i reservar el tiquet per l'autocar es pot fer a l'agència de viatges Taller de Viatges.

 

 

Autocars de la Diada de l'any passat
Autocars de la Diada de l'any passat | J. Tardós