Autocars sortiran des de Bellaterra cap a Barcelona l’11-S

by | ag. 29, 2018 | Societat

Bellaterrencs a l'autocar l'any 2017

Bellaterrencs a l'autocar l'any 2017 | J. Tardós

 

 

El migdia de la Diada Nacional de Catalunya, l'11 de setembre a les 13.45 h, sortiran des de la plaça del Pi de Bellaterra, 1 o 2 autocars contractats per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra, en direcció l'avinguda Diagonal de Barcelona.

 

  

  

Per a la Diada d'enguany, l'ANC aposta per omplir la Diagonal “de dignitat” i recuperar “la força popular per donar forma al mandat que vam votar massivament l'1 d'octubre del 2017”. La consigna, “seguir mobilitzats” i aprofitar la jornada com “el millor aparador perquè el món visualitzi la revolució catalana”.

 

 

  

  

Els bellaterrencs que vulguin assistir-hi poden inscriure's al web diada.assemblea.cat o trucant al 93 655 98 57. Per adquirir la samarreta cal dirigir-se al quiosc i llibreria Paper's – ubicat a la plaça del Pi de Bellaterra – i reservar el tiquet per l'autocar es pot fer a l'agència de viatges Taller de Viatges.

 

 

Autocars de la Diada de l'any passat

Autocars de la Diada de l'any passat | J. Tardós

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: