El Puig de la Balma, Mura | Cedida

 

Platja, muntanya, cultura, oci… Qualsevol excusa és benvinguda per agafar el cotxe i sortir a passar el dia fora de casa. BellaterraDIari et proposa quatre llocs a tocar de Bellaterra per gaudir d’un dia en companyia de la parella, la família o els amics.

 

 

Mura

 

  

A la comarca del Bages, a 49 km de Bellaterra

 

 

Petit poble medieval ubicat al Parc de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, i al vell mig de les valls de Montcau. L’encant d’aquest poble resideix a cadascuna de les seves places, carrers i esglésies de pedra. A més, es pot completar el dia fent un passeig per l’entorn natural de la vila i visitar el Puig de la Balma (fotografia).

 

 

Delta del Llobregat

Aus al Delta del Llobregat | Cedida

 

A la comarca del Baix Llobregat, a 40 km de Bellaterra

 

Aiguamolls, llacunes, pinedes i platges verges són alguns dels atractius de l’espai natural protegit del Delta del Llobregat, ubicat al costat de l’aeroport. Un espai fràgil però de singular bellesa, en el qual es poden fer diferents itineraris per conèixer tota la seva riquesa.

Burriac

Castell al cim de la muntanya de Burriac | Cedida

 

A la comarca del Maresme, a 34 km de Bellaterra

 

La proposta consisteix a pujar fins al castell que es troba al cim de la muntanya de Burriac (a Cabrera de Mar), atalaia espectacular del Maresme i el Barcelonès. L’excursió no té cap dificultat i es pot fer amb nens. El castell està declarat bé cultural d’interès nacional.

 

 

Sant Sadurní d'Anoia

Vinyes de Sant Sadurní d'Anoia. | Cedida

 

A la comarca de l'Alt Penedès, a 42 quilòmetres de Bellaterra

 

Parlar de Sant Sadurní d’Anoia es parlar de cava. A la vila hi ha més de 80 empreses elaboradores i un dels seus grans atractius són les visites a les caves. És una sortida molt recomanada per a aquells que els agrada gaudir de la bona gastronomia i del bon beure.