Final de setmana amb ruixats i nuvolades

by | ag. 30, 2018 | Méteo

Dia de pluja a Bellaterra

Dia de pluja a Bellaterra | Laia TR

 

 

Amb l'acabament de l'agost sembla que el temps fa un gir. Si durant el mes d'agost la calor i el sol han estat els protagonistes, amb altes temperatures màximes, al final de l'última setmana d'agost i l'inici del mes de setembre s'imposaran els núvols i, inclús, les precipitacions.

 

De fet, s'espera que durant el dijous 30 d'agost caigui algun ruixat a Bellaterra. A partir de les 14 h i, després, a partir de les 20 h. El divendres 31 d'agost no serà diferent, els núvols continuaran tapant el cel del Vallès Occidental i hi ha una alta probabilitat que hi hagi precipitacions cap a les 12 h del migdia.

 

Pel que fa al cap de setmana, la probabilitat de pluja disminueix, però el cel seguirà tapat, tant el dissabte 1 com el diumenge 2 de setembre. Les temperatures màximes durant aquests últims dies de la setmana no superaran els 27 graus, mentre que les mínimes oscil·laran entre els 21 i els 19 graus.

 

 

Previsió meteorològica per avui i demà

Previsió meteorològica per avui i demà | Servei Meteorològic de Catalunya

 

Previsió per als propers dies a Rubí

Previsió per als propers dies a Cerdanyola  | Servei Meteorològic de Catalunya

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: