Reunió de la Unió de Veïns amb Mossos per millorar la seguretat

by | ag. 30, 2018 | Societat

Agents de proximitat a Bellaterra

Agents de proximitat a Bellaterra | Laia TR

 

 

Representants de la Junta de la Unió de Veïns de Bellaterra es van reunir amb l’intendent en cap de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) Cerdanyola, Antoni Sánchez, la inspectora sotscap de l’ABP, Elena Martínez i l’agent de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat, Ani García, el 4 de juliol. 

 

L’objectiu, comentar la situació actual pel que fa a la seguretat a Bellaterra amb l’associació de veïns que més socis i experiència acumula a la zona. Des de Mossos es va voler subratllar l’atenció que destinen a Bellaterra, amb un pla de patrullatge a mida i les campanyes de prevenció porta a porta amb consells de seguretat.

 

El cos també va destacar una baixada de les denúncies d’un 32 % respecte l’any passat i mencionar el Pla d’Acció pels Mesos d’Estiu. El patrullatge, coordinat juntament amb la Policia Local de Cerdanyola, és aconsellable que es combini amb tota la informació que els veïns puguin aportar.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: