Agents de proximitat a Bellaterra
Agents de proximitat a Bellaterra | Laia TR

 

 

Representants de la Junta de la Unió de Veïns de Bellaterra es van reunir amb l’intendent en cap de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) Cerdanyola, Antoni Sánchez, la inspectora sotscap de l’ABP, Elena Martínez i l’agent de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat, Ani García, el 4 de juliol. 

 

L’objectiu, comentar la situació actual pel que fa a la seguretat a Bellaterra amb l’associació de veïns que més socis i experiència acumula a la zona. Des de Mossos es va voler subratllar l’atenció que destinen a Bellaterra, amb un pla de patrullatge a mida i les campanyes de prevenció porta a porta amb consells de seguretat.

 

El cos també va destacar una baixada de les denúncies d’un 32 % respecte l’any passat i mencionar el Pla d’Acció pels Mesos d’Estiu. El patrullatge, coordinat juntament amb la Policia Local de Cerdanyola, és aconsellable que es combini amb tota la informació que els veïns puguin aportar.