L'Escola d'Arquitectura del Vallès ubicada a Sant Cugat
L'Escola d'Arquitectura del Vallès ubicada a Sant Cugat | ETSAV-UPC

 

Després de presentar el projecte urbanístic de “Bellaterra Més Sostenible 2030“, el mes de maig, a l'Ajuntament, la Unió de Veïns de Bellaterra ha iniciat uns primers contactes amb l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV-UPC).

 

  

Part de la Junta es va reunir, el juliol, amb la direcció de la Universitat encapçalada per Albert Cuxí, expert nacional i internacional en arquitectura i urbanisme sostenible i director de l'escola ubicada a Sant Cugat del Vallès.

 

 

  

La trobada va servir per comentar les inquietuds i sensibilitats del poble de Bellaterra i valorar possibles col·laboracions pel que fa al desenvolupament sostenible de Bellaterra. La rebuda de la iniciativa va ser positiva i ja s'està treballant en possibles col·laboracions entre els dos ens. Aquesta línia de desenvolupament sostenible buscaria establir Bellaterra com a referent en aquesta qüestió.

 

 

  

Per qualsevol actuació que es pugui fer, es requerirà també la implicació de l'EMD i de l'Ajuntament de Cerdanyola..