Encara ets a temps de fer propostes pel futur del Parc de l’Alba

by | ag. 31, 2018 | Cerdanyola

 

Vista d'ocell del Parc de l'Alba

Vista d'ocell del Parc de l'Alba | Cerdanyola.info

 

 

Fins al 10 de setembre, els ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola del Vallès poden consultar el Document d'Objectius i Propòsits i Avanç del Pla Director Urbanístic del Centre Direccional. Alhora, tothom qui ho desitgi, podrà fer les seves propostes pel nou planejament de l'espai.

 

Després que el 26 de juny el Consell del Consorci del Parc de l'Alba aprovés el document d'Objectius i Propòsits del PDU, s'ha obert un període d'informació pública per a que la ciutadania pugui consultar els primers documents sobre el futur del Centre Direccional.

 

Aquest període forma part del següent pas que es va acordar entre la Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Cerdanyola  per definir com serà el Parc de l'Alba. Així, s'espera arribar a un planejament de consens que tingui en compte les aportacions de les administracions, els veïnats i les entitats de Cerdanyola. 

 

A través del web del consorci del Parc de l'Alba es pot consultar el document d'Objectius i Propòsits i fer les aportacions pertinents omplint un formulari. Aquests missatges es faran arribar al departament de territori i sostenibilitat per a la seva consideració. 

 

A més, l'OAC municipal disposa del document imprés perquè qui vulgui el consulti. Fins al 31 d'agost (ambdós inclosos) l'horari de consulta és de 8.30 h a 14 h. A partir de setembre, l'horari serà de 8.30 a 19.00 h.

 

 

Pots consultar aquí el document d'Objectius i Propòsits i Avanç del Pla Director Urbanístic del Centre Direccional

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: