El Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès ha posat a la venda les entrades per als quatre espectacles que acollirà durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. Es tracta de les obres HumansMala Broma, i Cabareta, a més del concert tribut a James Brown

 

Per famílies i nens també hi ha. El FIT 2018 comptarà amb la participació de catorze companyies amb 21 espectacles amb tres tallers-jocs per infants de mà de dues companyies. Nou companyies treballaran en espais interiors, oferint tretze espectacles i les restants cinc companyies faran vuit espectacles que es veuran en espais exteriors.

 

Podeu mirar els preus de les entrades al web del Teatre Ateneu amb descompte del 50% per joves i pensionistes. En relació al FIT, els preus seran més barats per avançada; 6 € general i 3 € amb el carnet de Bambalina. A la taquilla, seran 7 € la general i 4 € amb el carnet.

 

Famílies i petits

 

Les famílies i els més petits també podran gaudir de la dramatúrgia durant el cap de setmana del 21 al 23 de setembre amb les obres Embrossa't Emportats. A més, també es representaran Corre, Trufa!, el diumenge 28 d'octubre a les 12h, Desperta Bruixeta, diumenge 25 de novembre a les 12 hores, i Formidable!, diumenge 16 de desembre a les 12 h. 

 

Trócola Circ obrirà el FIT 2018
Trócola Circ obrirà el FIT 2018 | COMPANYIA TROCOLA CIRC

 

Pels més grans

 

26 d'octubre

 

Humans de Mario Gas

Humans de Mario Gas
Humans de Mario Gas | TEATRE ROMEA

 

Està protagonitzada pels actors Jordi Andújar, Jordi Bosch, Lluïsa Castell, Miranda Gas, Maife Gil i Candela Serrat, els quals donaran vida a una família que trenca la tradició nord-americana i celebra el dinar d'Acció de Gràcia a un apartament de ChinatownHumans és una adaptació de l'obra de l'autor nord-americà Stephen Karam, per la qual va ser guardonat amb el premi Tony i el premi OBIE l'any 2016. 

 

Hora i lloc: Ateneu a les 21.00 h 

 

17 de novembre

 

Concert tribut a JamesBrown

James Brown de jove en un concert
James Brown de jove en un concert | M80 RADIO

 

 

Una vetllada d'homenatge a la música negra, enfocada en el mític cantant de funk afroamericà. Brodas Bros animaran el concert amb el seu ball, i la banda Nación Funk All-Stars, amb el frontman Michel Clavero, hi posaran la música. 

 

Hora i lloc: Ateneu a les 21.00 h  

 

23 de novembre

 

Mala Broma

 

Obra de teatre 'Mala Broma'
Obra de teatre 'Mala Broma' | EL PERIÓDICO

 

Una comèdia negra escrita per Jordi Casanovas i dirigida per Marc Angelet, protagonitzada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz, on la intriga, l'humor i la mala llet porten al límit als seus personatges.

 

Hora i lloc: Ateneu a les 21.00 h  

 

14 de desembre 

 

Cabareta 

Obre de teatre 'Cabareta' a la Sala Muntaner
Obre de teatre 'Cabareta' a la Sala Muntaner | SALA MUNTANER

 

Cabareta és un show en clau femenina que recupera l'esperit de la Barcelona canalla dels anys 20 i 30 del segle XX fins a l'actualitat. 

 

Hora i lloc: Ateneu a les 21.00 h